Art Debono Hotel, Γουβιά, Κέρκυρα 49100

Επαγγελματική Σχολή με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

iekker@mintour.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 15:30

Δευτέρα - Παρασκευή

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

info@iek-kerkyras.edu.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 19:00

Δευτέρα - Παρασκευή

" Ποιοτικές σπουδές Τουρισμού που οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία "

Τρόπος στησίματος γλυκών

Τρίτη 04/04/2017 σεμινάριο με τον chef de patisserie κ.Στέφανο Καζιάνη ο οποίος παρουσίασε τεχνικές και τρόπους στησίματος γλυκών όπως οι παρακάτω παρασκευές :
Mango Compote – Cremeux Lemon – Strudel Chocolat -Brownies – Chocolate Sponge Cake – Crème Pralinée.
Ευχαριστούμε τον κ.Στέφανο Καζιάνη, το Chef Club Κέρκυρας και τον πρόεδρο του Σπύρο Βουλισμά για την αμέριστη βοήθεια και στήριξη στην προσπάθεια για καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών μας.