| Διδασκόμενα Μαθήματα |
Θεωρία |
Εργαστήριο |
Σύνολο ωρών
διδασκαλίας |
| Μαγειρική Τέχνη |
105 |
60 |
165 |
| Στοιχεία Ζαχαροπλαστικής Τέχνης |
30 |
30 |
|
| Εργασιακές Σχέσεις |
30 |
30 |
|
| Υγιεινή και Ασφάλεια Εργαζομένων – HACCP |
35 |
35 |
|
| Γαλλικά |
120 |
120 |
|
| Σύνολο ωρών διδασκαλίας |
320 |
60 |
380 |
Οι ειδικότητες εργαζομένων που δύνανται να επιλέγονται και να παρακολουθούν το ανωτέρω πρόγραμμα είναι:
- Αρχιμάγειρας
- Μάγειρας Α΄και Β΄
- Μάγειρας Γ΄
- Μπουφετζής
- Μπουφετζής Α΄
- Ψήστης
- Τηγανιέρης
- Τεχνίτης Πιτσαρίας
- Ντονερτζής


